Kanadai Nagydíj

Pole-ját de a szombati nap legnagyobb meglepetését egyértelműen Fernando Alonso szolgáltatta aki odaegerészte magát az első sorba az Alpine-nal. 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul.


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat

A levegő hőmérséklete 12 az aszfalté 18 fokos.

. 8 hours agoKanadai Nagydíj. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51. Price XPB Images.

Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim.

Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

Perez magabiztos Kanada előtt. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

53 minutes agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Szabadedzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. A második rajtkockát a.

A Red Bullnak fekszenek a városi pályák. Saturday June 18 2022. Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet.

20 hours agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. 1500 Azok a versenyzők akik a lágyakat nyúzzák kezdenek lassulni. 13 hours agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben.

3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Haas versenyzője Mick Schumacher is remekül teljesített. Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. 7 hours agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon. Kanadai Nagydíjat rendezik meg. 10 hours agoA harmadik szabadedzéshez hasonlóan a Kanadai Nagydíj időmérője is esős körülmények között kezdődött.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 22 hours agoMax Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki második szabadedzésén is. 8 hours agoAz eső ugyan jócskán megkavarta a kártyákat a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen megszerezte idei második és pályafutása 15.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. Szabadedzés élőben az NSO-n.

15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen több mint egy másodpercet javított az első.

1501 A Kanadai Nagydíj első felvonásának vége is a sorrend pedig nem változott az elejében tehát Verstappen kezdi a legjobban a hétvégét. APSITA Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és. Perez magabiztos Kanada előtt.

Legyen Ön az első. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Verstappen a pole pozícióban.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

Úgy tűnik a gumikopás egészen nagy a hétvége ezen pontján. Bár az akkori előrejelzések szerint úgy tűnt hogy a kvalifikáció végére eláll a zuhé azt semmiképpen sem lehetett tudni hogy a pálya milyen gyorsan szárad fel. Szabadedzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen.

Max Verstappen és Fernando Alonso Fotó. Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

8 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. Versenyzők és csapatok helyezései. A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg.

Még senki sem szólt hozzá. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

8 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.


Pin On Forma 1 2016


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


F1 Formule 1


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


018 2002 Spa Francorchamps Ferrari F2002 Michael Schumacher Grand Prix Formel 1 Schumi


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Pin En Motorsport


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Pin On Formula 1 Racers


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Michael Schumacher Ferrari F300 1998 Brazilian Gp Interlagos Michael Schumacher Schumacher Ferrari Racing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1